Gratis printable

Knutsel en kleur je graag? Hej Hygge heeft speciaal voor jou gratis downloads met leuke kleurplaten, aftelkalenders en autobingo. Download het bestand, print het uit en je hebt een leuke knutselactiviteit.

Je vindt diverse gratis downloads op deze pagina.

De boekenleggers kun je zelf inkleuren en passen goed bij de zaklampboeken. Maak je eigen boekenlegger en stop hem tussen de bladzijden van je favoriete kinderboek. Zo weet je altijd precies waar je gebleven bent.

Ga je op pad en moet je lang in de auto zitten? Speel dan autobingo. Streep alles af wat je onderweg tegenkomt. Wie heeft als eerste alles weggestreept? Bingo!

Met Sinterklaas kun je je eigen aftelkalender downloaden en printen. Zo heb je een duidelijk overzicht van wanneer Sinterklaas in Nederland aankomt en wanneer je je schoen mag zetten, en natuurlijk wanneer het pakjesavond is.

Heb jij een speelbak met speelrijst of speelzand, dan zijn de gratis downloads zoekplaten erg leuk om mee te spelen. Verstop ze in jouw speelbak en zoek het juiste plaatje op. De uitleg en speltips zitten bij de download.

Daarnaast vind je er leuke kleurplaten. Pak je stiften of potloden en kleur de mooiste tekeningen in.

Heb je een leuke gratis download ingekleurd of gebruikt? Tag Hej Hygge op social media, dan kan ik meekijken!

 

Gratis download houten speelbak - zoekplaten

Gratis download Boekenleggers - passend bij de zaklampboeken

Gratis download Autobingo | Aftelkalender verjaardag

Gratis download Herfst/Lente

Gratis download Sinterklaas

Gratis download Kerst | Winter