Plattegrond poster | woonplaats

Plattegrondposter van jouw woonplaats

De persoonlijke plattegrondposter van jouw woonplaats, met jouw adres erop, maakt het uniek en persoonlijk doordat er een hartje geplaatst is op jouw adres.

Geef de plattegrondposter een mooi plekje aan de wand of klem de poster op een klembord en zet deze neer. Een persoonlijk tintje in jouw interieur zorgt voor een unieke sfeer thuis.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de plattegrondposter van de woonplaats een uniek idee, bijvoorbeeld voor iemand die gaat verhuizen.

Staat jouw woonplaats er nog niet tussen? Kies dan voor jouw plattegrond en deze wordt getekend door een illustrator speciaal voor jou.

 

Zou jij de plattegrondposter willen ontvangen op een ander formaat, product of als pdf. Stuur een email naar; info@hejhygge.nl

De nieuwe toevoeging bij Hej Hygge is de plattegrond van jouw woonplaats op een tuinposter! Geef deze plattegrond tuinposter een mooie plek in jouw tuin of geef het cadeau. Ook kun je de plattegrond op een tuinkussen bestellen. Uniek item voor in jouw loungehoek of mee op de boot.

 

Heb jij een winkel of webshop en zou jij graag de plattegrond poster willen verkopen? Het is mogelijk om zonder hartje en adres de plattegrond poster als b2b in te kopen. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar; info@hejhygge.nl

* Adressen zijn weg gelaten ivm privacy

Andere klanten bekeken ook;