Creëer Hygge in jouw tuin

Gepubliceerd op 14 mei 2024 om 09:54

Creëer Hygge in jouw tuin met gepersonaliseerde items

 

In de hectiek van het dagelijks leven is er niets zo rustgevend als thuiskomen in je eigen tuin, waar je kunt ontspannen en genieten van de kleine dingen van het leven. Als liefhebber van tuinieren en gezelligheid ben ik altijd op zoek naar manieren om de tuin gezellig te maken. Vandaag wil ik enkele ideeën met jullie delen om een ​​"Hygge" sfeer in je tuin te creëren met behulp van gepersonaliseerde items.

 

Gepersonaliseerde tuinposter van jouw dorp of stad

Maak jouw tuin helemaal eigen door iets persoonlijks en unieks toe te voegen. Zoals een gepersonaliseerde tuinposter van jouw dorp of stad op te hangen. Deze tuinposters zijn niet alleen decoratief, maar de tuinposter laat je herinneringen ophalen en een fijn gevoel te ervaren van jouw woonplaats.

Stel je voor hoe prachtig het zou zijn om een unieke tuinposter aan je schutting of schuur te hebben dat de plattegrond van je eigen woonplaats toont, uniek wordt het omdat er een hartje geplaatst is op jouw adres. 

De tuinposter heeft een formaat van 30x40 cm dus past in elke tuin of balkon. De tuinposter wordt geleverd met 4 ophangringen en is weersbestendig. Je hebt de keus uit diverse kleuren hartje en of jij jouw adres er op gedrukt wil hebben of alleen jouw stad of dorp.

Staat jouw dorp of stad niet tussen de lijst met beschikbare woonplaatsen, dan kan jij kiezen voor een nieuwe woonplaats. Deze woonplaats wordt dan speciaal getekend door een illustrator.

 

Gepersonaliseerd tuinkussen met jouw woonplaats

Om het comfort van je buitenruimte te verhogen, kun je ook kiezen voor gepersonaliseerde tuinkussens met de plattegrond van jouw woonplaats erop gedrukt. Deze kussens zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een speels element toe aan je tuinmeubilair. Dubbelzijdige kussens bieden nog meer flexibiliteit, omdat je kunt kiezen welke kant je wilt tonen. Op de voorkant van het tuinkussen vind je jouw persoonlijke plattegrond van jouw stad of dorp. Op de achterkant van het tuinkussen vind je de uitleg van Hygge.

Zo kun je zelf kiezen wat je op dat moment wilt tonen op jouw tuinstoel of loungeset.

Het gepersonaliseerde tuinkussen is ook geschikt om mee te nemen op het water tijdens jouw heerlijke boottochten.

Het tuinkussen is weersbestendig, dus kan prima tegen water.

Formaat van het tuinkussen is 50x50cm, voorzien van een binnenkussen dus meteen te gebruiken. Er zit een zwarte rits in en is de hoes is wasbaar. Op het tuinkussen vind je een label met de merknaam Hej Hygge.

Het gepersonaliseerde tuinkussen is ook een mooie cadeau-tip als familie of vrienden gaan verhuizen of als herinnering aan een vakantie.

Staat jouw dorp of stad niet tussen de lijst met beschikbare woonplaatsen, dan kan jij kiezen voor een nieuwe woonplaats. Deze woonplaats wordt dan speciaal getekend door een illustrator.

 

 

Hygge Tuinfakkels

Geen enkele Hygge-tuin is compleet zonder de warme gloed van tuinfakkels. Deze sfeervolle tuinfakkels voegen Hygge toe aan jouw tuin en zorgen voor een gezellige sfeer s 'avonds tijdens de fijne zomeravonden. Kies voor fakkels met natuurlijke materialen zoals bamboe of hout om een rustieke uitstraling te creëren die perfect past bij Hygge. De tuinfakkels zijn in de kleuren bruin en wit. De tuinfakkels zijn 33 cm lang ( bamboestok + kaars) De fakkels zijn iets kleiner zodat ze ook gemakkelijk in een bloempot passen op tafel of op jouw balkon.

De fakkels zijn van het merk Noorderlichtjes en zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

 

Gezelligheid in de tuin

Het creëren van een Hygge-sfeer in je tuin draait allemaal om warmte en gezelligheid, maar bovenal het gevoel van rust om heerlijk te ontspannen. Naast gepersonaliseerde accessoires kun je ook denken aan het toevoegen van zachte dekens, comfortabele kussens en verlichting ongeacht het seizoen.

Met een combinatie van gepersonaliseerde accenten, sfeervolle verlichting en gezelligheid kun je je tuin maken tot een echte Hygge-tuin waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de eenvoudige dingen van het buitenleven. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en creëer je eigen Hygge momenten in de tuin!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.