Hygge Sommer

Gepubliceerd op 1 juli 2024 om 10:34

Geniet van de zomer zoals ze dat in Scandinavië doen

De zomer is hier en dat betekent lange dagen vol zon, ontspanning in de tuin, en natuurlijk de geur van een sissende barbecue. Het is de perfecte tijd om te genieten van de buitenlucht en je tuin gezellig te maken. Daarom biedt Hej Hygge de mooiste tuinaccessoires aan die jouw tuin dat echte hygge-gevoel geven.

 

 

 

 

Ben je op zoek naar iets speciaals voor je schutting, schuur of balkon? De tuinposters zijn dan precies wat je nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tuinposter met een plattegrond van jouw eigen woonplaats? Dit voegt niet alleen een persoonlijk tintje toe aan je tuin, maar maakt elke tuinposter ook uniek en een echte blikvanger. Het hartje op de plattegrond benadrukt de liefde voor jouw stad of dorp en maakt het geheel compleet. De tuinposter is ook leuk om cadeau te geven bij een housewarming of trouwerij.

 

 

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn de tuinkussens met een plattegrond van jouw woonplaats. Deze kussens zijn exclusief verkrijgbaar bij Hej Hygge en bieden een unieke manier om je tuin of terras te personaliseren. Ze zijn niet alleen een geweldige toevoeging voor je tuinmeubilair, maar ook perfect als bootkussen voor in jouw sloep. Geef je tuin een persoonlijk tintje en creëer een gezellige en stijlvolle zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen.

 

Door een storing bij de drukker is het tuinkussen helaas tijdelijk niet verkrijgbaar

 

 

 

 

Om de sfeer 's avonds nog gezelliger te maken, heeft Hej Hygge prachtige tuinfakkels in het assortiment. Verkrijgbaar in wit en bruin, passen deze fakkels dankzij hun compacte formaat gemakkelijk in een bloempot op tafel of terras. Ze zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor lange zomeravonden met vrienden en familie. De fakkels zijn van Noorderlichtjes en gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat elk persoon iets mag bijdragen en hier heb ik graag wat voor over.

Heb je liever verlichting in de tuin dan heeft Hej Hygge solar verlichting. Mooie lantaarns die opladen door de zon en s'avonds een gezellige sfeer geven bij het ondergaan van de zon. Ook vind je er een windlicht met solarverlichting en een mooie bol die je ergens ophangt. 

Alle solarverlichting brand ongeveer 8 uren en geven een zacht, warme sfeer. De lantaarn draag je gemakkelijk mee aan het hengsel dus ook fijn als lampje op de camping of in de caravan. 

Door gezelligheid te creëren in jouw tuin kom jij helemaal tot rust en ontsnap je even aan de dagelijkse sleur. Voor nog meer gezelligheid kun je denken aan kussens, plaids en de gezelligheid van een kampvuur met marshmallows boven het vuur.

 

Hej Hygge wenst jou een hele fijne zomer toe

 

Laat gerust een reactie achter hoe jij jouw tuin gezellig maakt in de zomer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.